Legge Til Vakre Smykker I Garderoben Din

I verden av kjøp eller salg av smykker er det mange gode ressurser tilgjengelig for både nye og erfarne mennesker i markedet. Dette settet med tips inneholder noen av de beste rådene for å hjelpe deg med å kjøpe eller selge smykker.

Oppbevar alltid smykkene dine på et sted som ikke opplever ekstreme temperaturer eller fuktigheter. Prøver å legge dem i en eske med et tettsittende lokk eller en veske som har snorelukking. Tarnish er en kjemisk reaksjon som skjer når sølv og andre metaller utsettes for fuktighet og luft. Edle metaller, gjennom litt arbeid og polering, kan gjenopprettes til sin opprinnelige tilstand. Ikke-edle metaller er belagt, noe som betyr at polering vil tillate kobbermetall å komme gjennom.

Kjøp bare smykker fra kjente forhandlere. Hvis du ønsker å kjøpe gull, sølv eller platina, må du forsikre deg om at forhandleren har et profesjonelt oppsett og at produktene deres kommer med en garanti. Ikke kjøp fra ukjente leverandører som hevder at smykkene de selger til en nedsatt pris er laget av ekte edle metaller eller edelstener, de er ofte importerte forfalskninger.

Når du handler diamanter, må du sørge for at du handler etter dem basert på de fire hovedkriteriene: farge, kutt, klarhet og karat. Fargen refererer til fargen på steinen. Kuttet refererer til måten steinen er formet på, slik som prinsesse og firkantede kutt. Klarhet refererer til steinens feilfrihet. Karaten refererer til vekten av steinen.

Viktig for alle som kjøper smykker for gjenvinning, er en gram- og karatvekt i lommestørrelse. Mens en skala ikke kan bestemme renheten til gullet og sølvet du møter i smykkjakten din, kan en lommeskala i det minste gi deg et grunnleggende utgangspunkt for å bestemme rettferdig pris og verdsettelse av smykkefunnene dine.

Bruk en tannbørste og en liten bit tannkrem til å rengjøre dine dyrebare perler. Dette fungerer veldig bra på diamanter. Tannkremen er en ikke-slitende skrubber, og tannbørsten er liten nok til å komme inn i de små krokene. Denne metoden er trygg å bruke så ofte du vil.

For å lage en slankere kroppssilhouette med smykker, velg stykker som dingler. Hangende stykker er umiddelbart iøynefallende, og vil skape en illusjon av et lengre, slankere utseende. Fokuser spesielt på området du vil slanke deg. For å få et slankere ansikt, prøv å dingle øreringer. Et langt halskjede med hengende sjarm kan gjøre at den øvre halvdelen av kroppen din ser mye tynnere ut.

Sørg for å fjerne smykkene dine når de håndterer sterke kjemikalier, for eksempel når du rengjør huset ditt eller når du bruker skjønnhetsprodukter. Kjemikaliene i husholdningsrengjøringsmidler og skjønnhetsprodukter kan være veldig vanskelige for smykkene dine, fjerne dem fra glansen og etterlate dem kjedelige og livløse.

Etter å ha lest disse tipsene, kan du begynne å forstå hva som trengs for å bli en mer informert kjøper eller selger av smykker. Det er mye informasjon å hente, og du trenger å vite hvordan du bruker den. Med dette i tankene kan du avgrense dine egne metoder og strategier slik at du enten kan kjøpe det perfekte stykket, eller du kan selge flere brikker for å få større fortjeneste.

Gjør Et Smykkekjøp