Alle Smykker Elskere Bør Lese Dette Stykket

Kjøpe smykker for en kjær kan være en stressende opplevelse. Å redusere stresset og la kjøpsopplevelsen være en lykkelig kan være svært gunstig for både kjøperen og selgeren. Denne artikkelen gir deg en rekke metoder for å hjelpe deg å være mer selvsikker og mindre stresset når du kjøper smykker.

Ikke kjøp noen smykker fra forhandlere i Kina. Dette landet er beryktet for å selge falske gemstone og metall smykker. Ofte er smykker annonseres som Sterling sølv med ekte turkis er bare et stykke metall sprayet i sølv og turkis er en falsk stykke plast. Slike leverandører kan godta avkastning, men bryet med å sende den tilbake på egen bekostning, er vanligvis ikke verdt det. Vær oppmerksom på svindel som dette.

Prøv å lage dine egne smykker stykker. Det tar bare noen verktøy og noen materialer for å komme i gang. Mer spesifikt er det mange typer materialer du kan bruke. Du kan bruke wire, streng, perler, garn, tråd, glass, stein, metall, etc. Den eneste begrensningen er hendene og fantasien din, så ha det gøy med det.

Prøv å legge til noen industrielle metaller i samlingen din. Det er mer til metall smykker enn bare gull og sølv. Industrielle metaller inkluderer rustfritt stål, titan, wolframkarbid og wolfram. Industrielle metaller gir en mye bedre glans og er mer holdbare og mindre utsatt for skade. Titan er kjent for å være mer lett, rustfritt stål og kan polering til det praktisk talt gløder. Wolframkarbid kan motstå riper i lang tid, samt å være et mørkt metall.

Smykker kan komme i sett som inkluderer flere stykker. Matchende øredobber kan brukes med et matchende halskjede, men hvis settet inneholder mer enn to elementer, kan det være bedre å bare bruke en eller to om gangen. Iført for mange lignende elementer ser ikke på god som en eller to gratis stykker.

Når du kjøper smykker på eBay, hjelper det å vite nøyaktig hva du leter etter. Det kan være tusenvis av oppføringer for en enkelt type smykker. Unngå frustrasjon ved å vite stilen og fargen du vil ha før du begynner å lete. I motsetning til en murstein og mørtel butikk, det kan ta timer å bla gjennom alt på nettet.

Når du velger et smykke å ha på deg, tenk på hva du liker på andre mennesker, og hva de liker på deg. Tenk på bestemte stykker som du har fått komplimenter på, spesielt fra fremmede. Det hjelper også å tenke på hva du har komplimentert på andre. Hvis du finner deg selv å fortelle andre hvor mye du liker visse stykker, husk hva de er når du er ute og handler for smykker for deg selv.

Som det ble nevnt i begynnelsen av artikkelen, kan det være en veldig stressende opplevelse å kjøpe smykker. Å vite deg rundt en smykker teller kan bidra til å gi deg tillit og evne til å gjøre det riktige valget for din kjære. Bruk råd fra artikkelen, og du vil finne deg selv kunnskapsrik og klar til å møte din gullsmed.

Gjør Et Smykkekjøp